Numatic zorgt voor een vrolijke lach op ieders gezicht, door kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te combineren in alle schoonmaakproducten.
Numatic staat voor prestaties waar u op kunt vertrouwen!

Duurzaam en betrouwbaar
Numatic is de duurzaamste en betrouwbaarste fabrikant van schoonmaakmachines en materialen ter wereld. De producten gaan extreem lang mee, verbruiken weinig energie en zijn grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Zij hebben een breed en uniek assortiment aan stofzuigers, werkwagens, schrob-zuig, veeg en eenschijfsmachines voor consumenten, schoonmaakbedrijven en specialisten. De reinigingsmachines en accessoires van Numatic @work assortiment zijn verkrijgbaar bij Ozonmachines.nl! Bent u op zoek naar producten van Numatic? Neem contact met ons op en wij maken voor u een mooie aanbieding. 

Uitstekende service
Door de kwaliteit van de producten kan Numatic een uitzonderlijk pakket aan garantie en service voorwaarden bieden. Samen met Numatic ontzorgen wij u volledig en staan daarom bekend om onze servicegerichtheid en prettige manier van samenwerken. Hierdoor zijn veel van onze klanten echte Numatic fans geworden!