Ozonmachines.nl is onderdeel van Ruwac Nederland en vertegenwoordigt schone industrie. Wij helpen u met het realiseren van een nette, milieuvriendelijke maar bovenal veilige werkomgeving. In samenwerking met diverse gerenommeerde organisaties, leveren wij reinigingsoplossingen voor elke vorm van industrie.
Sinds 1992 heeft Ruwac Nederland zich in de markt gepositioneerd als expert op het gebied van industriële stofzuigsystemen.

Naast industriezuigers en stofzuigsystemen van Ruwac Industriesauger, leveren wij nu ook ozongeneratoren en ozonvernietigers van Ecozone Technologies. Bent u op zoek naar producten van Numatic? Neem ook dan gerust contact met ons op.

 

Missie


Ecozone Technologies
Na ruim 30 jaar ervaring in de lucht- en reinigingstechniek leveren wij nu ook ozonmachines van Ecozone Technologies. Ecozone heeft haar reputatie over de hele wereld verworven door geavanceerde ozongeneratoren te leveren met extreem hoge kwaliteits- en prestatienormen. Ecozone reageert snel, servicegericht en biedt uitstekende technische ondersteuning wanneer nodig. Bovendien voorziet Ecozone ons van de knowhow die nodig is voor een succesvolle geurverwijdering en een uitstekende oppervlaktesanering. Wij doen alleen zaken met partners die de beste kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen en Ecozone voldoet uitstekend aan onze wensen. In samenwerking met onze partners bouwen wij aan een gespecialiseerd assortiment, geschikt voor een milieuvriendelijke, veilige en schone werkomgeving. Wij zijn altijd bereid en bereikbaar om onze klanten te voorzien van advies.

Ruwac Nederland
Ruwac Nederland (voorheen Van Helsdingen Techniek) is opgericht in 1992 en sinds 1994 alleenvertegenwoordiger voor Ruwac Industriesauger GmbH. Oprichter Michael van Helsdingen is al sinds 1982 werkzaam in de industrie stofzuiger branche. Hij is gedreven om deze ervaring te delen met anderen. Ruwac is de grootste fabrikant van explosieveilige industrie stofzuigers ter wereld en heeft productiefaciliteiten in Duitsland, VS, Thailand en Rusland. Wij opereren voornamelijk in een B2B-markt en dragen bij aan een stofvrije werkomgeving voor elke industrie. Onze ATEX uitgevoerde machines garanderen 100% veiligheid op de werkvloer en zijn geschikt voor continu toepassing in product installaties. Ruwac Nederland verzorgt tevens een uitgebreide ATEX-keuring, waar onder andere een NEN 3140 keuring is ingesloten. Ons werkgebied is heel Nederland en onze reactietijd is uitermate kort.

 

Visie


Kijkend naar de klimaatverandering willen wij bijdragen aan een schonere wereld, daarbij leggen wij de focus op veiligheid. Natuurlijk veiligheid van uw bedrijf, maar vooral ook veiligheid van uw werknemers. Ons doel is een zo schoon en veilig mogelijke werkomgeving en daarom is Ruwac Nederland: de leverancier van schone industrie.